Skip to main content Skip to search

iOs és Android Applikáció fejlesztés

IOS ÉS ANROID APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Ön tudta, hogy 2022-ben, már – megközelítőleg –
6 millió magyar működtet okostelefont?

Vagy például azt, hogy a felnőttek közel 90%-a internetezésre is használja az eszközét? És arról hallott már, hogy napjainkra egy felnőtt ember átlagos képernyőideje (mobilon) megközelíti a napi 4 órát?

Ugye őrületes adatok? – Pedig ezek a számok továbbra is, napról napra csak növekedni fognak.

Mindezek tudatában, bizonyára már könnyebb megérteni, hogy amennyiben egy cég mobilalkalmazást használ az ügyfelek eléréséhez, az szinte azon nyomban megnöveli a várható profitot.

Szeretné hát vállalkozását Ön is ügyfelei zsebében tudni?

A legfrissebb trendek és statisztikák figyelembevétele után, teljesen nyilvánvaló – Most a legjobb az időzítés!

Hamarosan eljutunk arra a pontra, ahol telefonos applikáció nélkül, a cégek nem tudnak majd elég hatékony és korszerű módon kapcsolatot teremteni az ügyfeleikkel. Ámde, azon a keserves ponton, már rendkívül költségessé fog válni a felzárkózás.

Ezért nincs ok a további késlekedésre!

Az Ön mobilalkalmazása az Ön márkanagykövete.

A mobil app, immár nem a jövő egyik legpotenciálisabb marketing csatornája, hanem a jelené!

Telefonos applikációja a nap 24 órájában képviseli az Ön vállalkozását. Olyan, akárcsak egy futurisztikus weboldal. Ügyfelei minden fontos információt elérhetnek az Ön cégéről, visszajelzéseket küldhetnek Önnek, tartalmakat olvashatnak, időpontot egyeztethetnek, böngészhetnek a termékek vagy szolgáltatások között.

De számos más előnye létezik még annak, ha egy minőségi mobilalkalmazással egészíti ki profilját.

  • Sokkal láthatóbbá teszi vállalkozását: Ezáltal egyszerűbb módon léphet kapcsolatba potenciális ügyfeleivel, vállalkozása pedig soha nem látott mértékben növekedhet.
  • Időt és pénzt takarít meg: Egy mobil app segítségével gyorsabban és könnyebben léphet kapcsolatba vásárlóival. Ügyfelei azonnal hozzáférhetnek a legfrissebb promóciós ajánlatokhoz a “Push Notification-nek”, avagy automatikusan felugró értesítéseknek köszönhetően.
  • Növeli a márkahűséget: Így ügyfelei rendszeresebben térnek vissza vásárolni. A magas ügyfélmegtartási arány pedig a sikeres vállalkozások egyik legfontosabb komponense.

Itt a kifogástalan alkalom versenyelőnyt szerezni. Lépjen hát a következő szintre!

Azért vagyunk itt, hogy egy teljesen egyedi, felhasználóbarát és kiemelkedő ár-érték arányú mobilalkalmazást hozzunk létre vállalkozása számára, amely tökéletesen reprezentálja annak céljait és értékeit.

Az általunk fejlesztett applikációk több forgalmat, és ennél fogva magasabb vásárlóerőt generálnak Önnek.

Had segítsünk abban, hogy vállalkozása tovább növekedjen!

Most még nem késő! Ön rendkívül rövid időn belül, szikla szilárd hírnevet szerezhet a mobilalkalmazások világában. Egy kifinomult applikáció segítségével pedig egyszerre vonzhat új ügyfeleket, és növelheti a már meglévők elégedettségi-szintjét.

Legyen hatékonyabb; legyen eredményesebb ebben az évben! Ízlelje meg testközelből, hogy mire is képes egy sikeres mobil alkalmazás.

Tudjon meg többet – Kérjen ingyenes konzultációt!

A NetBloom csapata mostantól még lendületesebben, és még megfizethetőbb módon készít iOs, illetve Android kompatibilis alkalmazást vállalkozása számára. Ne maradjon hát le, a 2022-es év legkedvezőbb ajánlatairól!

Mobil appot a cégének? – Az ügyfelei már garantáltan várják!

KAPCSOLAT

NetBloom Online Marketing

Telefon: +36 20 252 2363
E-mail: hello@netbloom.hu
Weboldal: https://netbloom.hu

Tárhelyszolgáltató: Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., H-2225 Üllő, Gyár utca 8., info@viacomkft.hu

ÜZENETKÜLDÉS